MapaWall Eiken Oldenzaal, Nederland

Hier is een prachtige foto van onze MapaWall houten wereldkaart Eiken met landsgrenzen van een gelukkige klant in Oldenzaal. Dit is een voorbeeld van onze populaire eiken wereldkaart afgewerkt met een olie behandeling. Deze afwerking geeft een donkerder en rijkere toon aan het hout, zoals u duidelijk te zien is in deze afbeelding. Het toepassen van olie op eiken is gunstig op twee verschillende manieren. Het kan aanzienlijk bijdragen aan de duurzaamheid en schoonheid van het hout. Daarnaast heeft een olieafwerking het vermogen om een elegant, glanzend en premium gevoel te creëren. Dit wordt perfect benadrukt in deze afbeelding, waar u onze olie-afgewerkte eikenhouten wereldkaart kunt zien die het ontspannen maar hoogwaardige interieur aanvult.

De karaktereigenschappen van eiken

Eikenhout heeft een unieke kwaliteit doordat het een prominente korrel heeft. Dit kan op zichzelf een eigenschap zijn en is hier prachtig aangetoond in een kamer met een subtiel, simpel en licht interieur. Zoals u kunt zien, heeft deze eikenhouten wereldkaart het lichte kleurenpalet van de kamer succesvol samengevoegd en op zijn beurt een harmoniserend effect gecreëerd.

Een rustgevend interieur

Deze klant heeft gekozen voor een eenvoudig en simplistisch interieur, zonder gebruik te maken van velen ornamenten. Ze hebben het licht kleurige eikenhout opgenomen als onderdeel van hun interieur thema van de woonkamer. Met het gebruik van houten tafels die ook van eiken lijken te zijn, tonen ze aan dat onze houten wereldkaarten een unieke aanvulling op hun gekozen thema kunnen bieden. Bovendien, wat ook charmant is over deze kamer, is het gebruik van verschillende texturen. Onze eikenhouten wereldkaart is een extra textuur naast het corduroy van de bank, de bakstenen muur, de vachten en de leren stoel. Een simpel en elegant uitgevoerde voorbeeld van hoe onze wereldkaart eiken karakter, stijl en een uniekheid kan toevoegen aan een lichte en moderne ruimte.

low hanging lighting and soft furniture also helps to create this effect. Our light, MapaWall Oak fits in beautifully in this modern dining space.