MapaWall Palisander | San Francisco USA

Hier is onze MapaWall Palisander in een heerlijk moderne ruimte in San Francisco, VS. Dit klassieke stadsappartement heeft hoge plafonds, bakstenen muren en grote ramen met uitzicht op het stadsleven. De klant had een van onze houten kaarten nodig om hun uitgebreide lichtmuur te vullen in hun open woonkamer. Onze MapaWall Palisander hier te zien vult deze ruimte op magnifieke wijze. De kaart is geplaatst in een centrale positie boven het focuspunt van de kamer waar het kan worden gewaardeerd. Dit stuk heeft een lichte en artistieke voorsprong toegevoegd aan deze strakke, moderne ruimte.

 

Palisanderhout met een olie-afwerking

Dit is een voorbeeld van onze MapaWall Palisander met een olie-finish. Het aanbrengen van olie op het hout zorgt voor een diepe en donkere afwerking. De klant koos ervoor om een ​​van onze donkere houten kaarten voor deze ruimte te gebruiken. Dit is dus het zou goed werken met de omringende donkere houten oppervlakken en donkere bakstenen kleuren. Palisanderhout wordt erkend vanwege zijn prominente hints van rood en is in sommige delen van de wereld bekend als Rosewood. Deze onderscheidende toon wordt getrokken door de aangrenzende wanden en bijbehorende meubels.

 

Een eigentijds interieurontwerp

De klant heeft gekozen voor een minimalistisch en eigentijds interieurontwerp. Ze hebben gekozen voor een sterk kleurenpalet van grijs, wit en rood. Ze hebben alle stukken in deze ruimte zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze allemaal goed met elkaar samenwerken. Deze kamer heeft een klassiek apart San Francisco-gevoel, met adembenemende lange ramen met zichtbare stenen details. De klant heeft een levendige rode kleur opgenomen om de rode tinten van deze bakstenen muur perfect te complementeren. Evenzo hebben ze om dezelfde reden onze MapaWall Palisander gekozen. U kunt zien dat dit kleurenpalet en interieurontwerp de stijlvolle, eigentijdse elementen van het stadsleven hebben verwerkt, evenals de meer rustieke en karakteristieke kant.