MapaWall Eiken Grez Doiceau, Belgium

Hier is onze MapaWall Eiken in een eenvoudige en ruime zithoek in Grez Doiceau, België. Onze geavanceerde, moderne eikenkaart is geplaatst op een frisse witte muur in een ingetogen, ultramoderne hoek van deze ruimte. Deze kamer heeft lage plafonds en grote, lange vloerdelen die deze ruimte een comfortabele en gezellige uitstraling geven. Door onze houten kaart in deze ruimte te plaatsen, heeft de klant een vleugje ontwerp aan dit gebied toegevoegd zonder te overdreven te zijn.

Ons lichtste houtsoort

Onze MapaWall Eiken is onze lichtste houtoptie en kan moeiteloos de omgeving aanvullen. Zoals hier te zien is, heeft onze houten kaart een lichtgrijze tint gekregen die perfect harmonieert met de lange houten balken aan het plafond. Eikenhout heeft een fris en eigentijds uiterlijk dankzij de heldere en frisse kleuren. De klant heeft de perfecte houtsoort gekozen om te werken in overeenstemming met de andere functies in deze ruimte. Zowel de houten balken als de geschilderde houten vloeren vullen elkaar aan en onze MapaWall Eiken voegt een sierlijke toets toe.

Een modern interieur

De klant heeft gekozen voor een minimalistisch, modern interieur met een Scandinavisch tintje. Deze eenvoudige ruimte heeft alle onderscheidende kenmerken van een moderne ruimte. De klant heeft gekozen voor een “less is more” -benadering door meer aandacht te besteden aan texturen, materialen en composities die zich verzetten tegen decor, kleur en versiering. De klant heeft ervoor gekozen om een ​​combinatie van natuurlijke materialen zoals bont, hout en metaal te gebruiken om details aan dit gebied toe te voegen. Door onze prachtige MapaWall Eiken te kiezen, hebben ze alle aspecten van deze ruimte prachtig samengebracht. Onze houten kaart is hier te zien en mengt zich met dit moderne interieur ontwerpthema.